Om mig

Webbdesigner | Grafisk formgivare | Fotograf

Jag arbetar som webdesigner/grafisk formgivare/fotograf. Allt under samma tak. Behöver ni någon som tar hand om er hemsida, rycker ut när ni behöver en ny broschyr, fotografera era produkter/anställda? Jag hjälper er från idé till färdig produkt. Jag gillar att ha prestigelösa relationer med kunder och kollegor. Det skapar ett klimat som ger bra idéer och resultat. Personlig service och gedigen kvalitet till rimliga priser är min målsättning

Jag är medlem i  Svenska Fotografers Förbund (SFF)

Jag har många intressen, musik, djur och natur, fotografering, resor – gärna långt bort med ryggsäck. Fotografier från mina resor hittar du under mina foton/resor. Jag gillar också att måla akvarell fast det har tyvärr fått stå i skymundan för fotograferingen – svårt att hinna med allt jag vill göra.

Datorer, färg och form är också något jag brinner för. Älskar att lära mig nya saker. Jag får abstinens om jag inte har tillgång till en dator.

Men som tur är så arbetar jag med layout, webbdesign och ser till att lära mig nya saker hela tiden. Gillar att utvecklas vilket är ett måste i min bransch.

Jag kommer från en stor familj, fyra systrar och en bror. Jättekul att ha en stor familj, speciellt när vi har samma intressen!