En myra är mer än tre elefanter!

En myra kan faktiskt vara fler än tre elefanter!
Hur då tänker du? Att jag jobbar med hela den grafiska plattformen gör mig till en helhetsleverantör.
Webbdesign, grafisk formgivning och fotografering, jag svarar ja på samtliga.
Med lång erfarenhet och bred kunskap blir jag den myra du behöver, skippa alltså de andra elefanterna.
Om du undrar om jag lever upp till ordspråket ”Flitig som en myra” så är svaret ja även där!

Bee Thalin Layout & foto - webbdesigner

Webbdesigner

Det ska vara trevligt att surfa runt på din webbplats. Dina besökare ska på ett enkelt sätt kunna hitta den information som de är ute efter. En modern webbsida bör fungera på alla plattformar. Med hjälp av ”Responsive design” kan din webbsida automatiskt anpassas från mobila enheter upp till stora skärmar.

Jag fokuserar på att bygga webbsidor som är unika, grafiskt tilltalande, lättnavigerade och enkla att uppdatera. För det mesta via verktyget WordPress men även andra alternativ finns.

Läs mer >>

Bee Thalin Layout & foto - grafisk formgivare

Grafisk formgivare

Jag levererar inte bara webbplatser utan jag tar också hand om den grafiska biten. Jag skapar layout, formgivning och original till en mängd olika trycksaker, attraktiva och unika affischer, personliga visitkort, logotyper, broschyrer, nyhetsbrev, annonser i dagspress, utställningsmaterial, årsredovisningar och mycket, mycket mer. Jag älskar färg och form och är mycket kreativ. Att få skapa – det är livet!

Läs mer >>

 

 

https://www.beethalin.se/wp-content/uploads/2012/05/fotografOmForetaget1.jpg

Fotograf

Jag vill gärna berätta historier med mina bilder, ge er minnen för livet. Föreviga ert bröllop, visa hur fantastiskt fina era barn är, ge er fina bilder på er fyrfota vän. Behöver ni bilder på företagets produkter, eller från kickoffen? Jag hjälper er gärna.

Jag älskar att fånga ögonblicket! Glömmer tid och rum – allt för bilden. Jag lägger ner min själ i alla mina bilder, vare sig det är små nyckelpigor i skogen eller om det är presentation av företagets anställda. Jag har en egen studio hemma på Värmdö i Stockholms skärgård  där jag får vara med att föreviga spralliga barn och busiga hundar. Jag har lång erfarenhet och bred kunskap.

Jag hoppas min passion och känsla kommer fram i mina bilder. För jag älskar verkligen att fotografera!

Läs mer >>

Bee Thalin Layout & foto - kollektion

Kollektion

Jag har även en kollektion baserat på mina bilder. Kollektionen består av brickor, grytunderlägg, glasunderlägg, fotoböcker – fågelboken ”Beevingat” och naturboken ”Naturens ögonblick”, kort, vinkassar, canvastavlor, akryltavlor, aluminiumtavlor. Allt i hög svensk kvalité.

Motiven är inspirerade från djuren och naturen som ligger mig varmt om hjärtat. Vad vore livet utan djuren och naturen? Går inte att leva utan.

Här hittar du vinkassen till djurälskarna, grytunderlägg till köket, kort till födelsedagsbarnet, brickor i olika storlekar. Perfekta presenten att ge bort eller varför inte behålla den själv!