FÅGLAR

Bilder på fåglar, mest svenska fåglar. Personliga fågelbilder med fart och en gnutta humor. Här hittar du trädgårdsfåglar, skogsfåglar och sjöfåglar.

Jag trivs verkligen bakom kameralinsen och att fota fåglar. Att få fånga ögonblicken när sidensvansarna bråkar över vem som ska få äta äpplet jag satt upp eller när blåmesen sträcker ut sig som en solfjäder. Jag brukar ge mina bilder en titel för att förstärka vad jag vill säga med bilden.

Djur och natur har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag är ute i naturen dagligen och kan inte tänka mig ett liv utan närheten till skog, ängar, hav och sjöar. Jag har också precis skaffat hus med en stor fin trädgård där det vimlar av fåglar – kan ju bero på att jag matar dem och att det finns många fina ställen att gömma sig på 😉 Matningen har också gett mig möjlighet att fota lite actionbilder. Det har resulterat i att jag nu har gett ut min alldeles egna fågelbok ”Beevingat”.

Bildtexten är minst lika viktig som bilden så när du klickar på bilden kommer bildtiteln upp.

tags: fåglar, birds, mås, talgoxe, blåmes, fiskmås, sjöfågel, fågelbilder, fågelporträtt, and, nötväcka, nötskrika,
lunnefågel, puffin, fågel, sidensvans, hackspett, konstfoto, actionfoto, action photo, art photo, sidensvansar

 

tags: fågelfotograf, fåglar, naturfotograf, natur, våra svenska fåglar, våra vanligaste fåglar, småfåglar, sidensvans, nötskrika, nötväcka, talgoxe, blåmes, stjärtmes, mesar, finkar, grönfink, grönsiska, talltita, entita, svartmes, gulsparv, skata, steglits, gråsparv, kungsfågel, svan, kråka, ornitolog, värmdö, skärgård, fågelmatning, fågelmatare,