Blogg Bee Thalin

Här hittar du nyheter när det gäller företaget, nya produkter i webbshopen och nya bilder. Välkommen! Jag försöker att hålla min blogg så uppdaterad det går. Ibland är jag mer aktiv på bloggen och ibland hinner jag inte riktigt med. Det går upp och ner i vågor. Men titta in då och då så ska du se att det hänt något 😉

sökmotorkonsult Bee Thalin

Nya brickor!

Nu har mina nya brickor kommit och jag är sååå nöjd!

De är i precis så bra kvalité som de övriga. Inget plast här inte, nej pressad björk ska det vara 😉  Vill du köpa någon av dom, eller kanske flera, så hittar du dom här »

Brickor - hund - djuröbron - vallmo

Kuddfodralen är färdiga

Kuddfodral med djurmotiv
Nu har jag fått mina kuddfodral! De blev superbra!! Jag har börjat med tre motiv så får vi se om det blir någon åtgång. Går det bra kommer jag att köra några motiv till. Kvalitén blev väldigt bra så jag är övertygad om att kunderna kommer att bli nöjda. Kuddfodralen har dold dragkedja och går att tvätta i 30 grader, ej tumla.

Klicka här om du vill komma till kuddfodralen i webshopen.

 

kuddfodral - katt kuddfodral - fågelmotiv kuddfodral Zebra

Toka och Poppie leker

Toka och Poppie leker

Hundlek i trädgården

Poppie och Toka leker för sista gången innan det är dags för Toka att åka hem. Det har varit väldigt kul att ha henne här och jag är övertygad om att lilla Poppie också kommer att sakna henne. Dom har lekt och lekt och verkligen funnit varandra. Redan från första stund fann de varandra.Tippa däremot har nog tyckt det var lite jobbigt, framför allt när de busade och det gick lite hårdhänt åt så Poppie pep till. Då var Tippa genast framme för att ”rädda” Poppie.

 

 

Tjejligan

Ytterligare en härlig familj! Den här gången tre superhärliga tjejer fulla av glädje!! En riktig fröjd att fota!! 😉 

Familjefotografering

I torsdags hade jag en härlig liten familj med en busig grabb och en urgullig liten 6 månaders tjej. 

syskon i studion

bebis på axel

bebis på fäll

grabb på golvet

bebis under filt

 

Julklappstips!

Leta du julklappar men inte vet vad du ska köpa? Då behöver du inte leta längre! Jag har massor av fina klappar!

Missa inte heller att prenumerera på nyhetsbrevet. Du hittar det högst upp till höger. Där får du många fina erbjudanden. Just nu ger jag en fin rabatt till alla prenumeranter! Fyll i formuläret så skickar jag en rabattkod som du kan använda när du beställer.

Här finns julklappar till hela tjocka släkten och till alla dina vänner, stora som små!

 

Syskonfotografering av tre busungar på Värmdö

Syskonfotografering i studion. Igår hade jag tre busungar i studion. De var så himla gulliga och jätteroliga att fota! Storebröderna var mjuka och fina mot lillebror och hjälpte honom genom att visa hur man minsann skulle agera framför kameran 😉 Härligt att se! 

Vill du se mer bilder? Klicka här!

Bröllop på Fågelbro

Bröllop på Fågelbro i september, Värmdö

Bröllopsfotografering I en härlig miljö och med ett härligt brudpar. Fågelbro hotell är en underbar miljö att ha bröllop på. Det finns många fina ställen att fota på. Jag älskar att få vara med och föreviga ett brudpars lyckligaste dag! Dessutom i en underbar miljö med naturen runt knuten. Att vi dessutom fick lite extra tid för fotograferingen gör inte saken sämre.

Vill du också ha en kreativ och engagerad bröllopsfotograf, kontakta mig gärna!

Klicka på bilden för bildspel

 

En stilla morgon med fåren

En stilla morgon kl 04 gick jag in i fårhagen och fotade lite får. Jag fick försiktigt fram för att inte skrämma dom. De var vädligt lugna och tittade bara på mig. Tiden går fort när man har kul 😉 Jag gick egentligen ut för att fota räv eller älg. Någon älg såg jag inte men däremot kom det en räv gående med ett byte i munnen. Hon kom direkt mot mig så jag gömde mig bakom ett träd. Men tyvärr så hade jag vinden precis rakt bakom mig så hon fick upp vittringen och försvann. Hon var nog på väg till lyan med mat till ungarna.

räv

Här finns mer bilder från fårhagen https://www.beethalin.se/malmafaren

Blogg - Bee Thalin