Nöjda kunder

Ett litet axplock från några Bee Thalin Layout & fotos kunder. Jag står nära mina kunder och kan rycka in snabbt. Service är A och O!

Affärsverkstan

Margret Olson, VD

Bee är kreativ, kundorienterad och väldigt snabb. Hon är en sådan där serviceinriktad person som man kan ringa till och säga ”Hjälp, jag har ett problem, hur ska jag lösa det?” Och jag lovar att hon löser det på studs. Hon är ovärderlig oavsett om det gäller att få hjälp med en liten detalj eller en helhetslösning. Jag rekommenderar henne varmt!

 

Oh My Gallery

Marianne Gundmark

Vårt samarbete fungerade alldeles utmärkt. Bee förstod och förverkligade min grundidé snabbt och mycket professionellt. Jag hade även stor nytta av hennes kunnande som fotograf. Resultatet blev en personlig och mycket användarvänlig hemsida.

 

Cicada Catering AB

Therese Jensen, VD

Bee Thalin Layout & Foto har hjälpt oss att skapa en tydlig, pedagogisk och kreativ hemsida! Bee Thalin tar sig tid att lyssna och är lyhörd för önskemål. Resultatet av samarbetet presenterades snabbt och effektivt. Vi kan verkligen rekommendera henne.

 

Plugghästen

Gunnar Gren, Kulturentreprenör

Webbmästarinnan Bee Thalin förstår att text, layout och formgivning hänger ihop. Att besöka hennes ”webbsida”, ger Dig en skön känsla av helhet, kommunikation, formgivning och innehåll. Vi får som besökare bara en kort stund på oss att fånga intresset hos tillfälliga besökare och detta lyckas Bee alltid fånga upp. Sedan är arvodet rimligt för en fortsättning för det skickliga arbete som Bee lägger ned och Du kan spara pengar genom att lära Dig själv att göra mindre förändringar av textens innehåll.

 

Framtidsgymnasiet & Didaktus

Lena Algotsson Kommunikation &- informationsansvarig

Är otroligt nöjd som kund hos Bee som stödjer oss på Framtidsgymnasiet och Didaktus med uppdatering av våra hemsidor. Bee är alltid snabb och effektivt i sitt arbete med en otroligt positiv anda. Vad mer kan man begära?

 

Druidborgen

Anette Robinson, VD

Min hemsida säger allt om den kompetens och fotosinne Bee har. Tittat på många sidor och det är lätt att känna sig stolt över det hon har levererat till mig.
Bee är snabb och mycket proffsig. Personkemi hittade vi direkt och ett samarbete kunde inte ha varit lättare. Jag vill starkt rekommendera Bee, en unik och mycket ärlig kvinna. Tack till min vän som rekommenderade Bee.
Stort Tack.
Anette