Fotograf - bröllopfotograf, familjefotograf, barnfotograf, bebisfotograf, studiofotograf, värmdöfotograf

"EN BILD ÄR INTE BARA EN BILD"

Fotograf på Värmdö

Jag har fotograferat i hela mitt liv – i alla fall sedan tonåren. Då var det främst diabilder som gällde, ofta under längre resor. När jag sedan kom hem så blev det diabildsvisning och middag för släkt och vänner. Otroligt kul. Fortfarande tycker jag det är fantastiskt roligt att fotografera. Att få fånga känslan och själen i bilden, vare sig det gäller människor, djur och natur, är helt fantastiskt.

Jag vill gärna berätta historier med mina bilder, ge er minnen för livet. Föreviga ert bröllop, visa hur fantastiskt fina era barn är, ge er fina bilder på er fyrfota vän. Behöver ni bilder på företagets produkter, eller från kickoffen? Jag hjälper er gärna.

Jag jobbar med ett brett bildskapande, barn, bröllop, porträtt, reklambild, redaktionellt och naturbild. Jag har också en egen studio hemma på Värmdö i Stockholms skärgård.

Stanna gärna en stund och bläddra runt bland mina bilder. Ni kommer att få se bilder på spralliga, busiga barn, romantiska bröllopspar, actionbilder på djur, naturens underverk, både stora och små.

Jag hoppas min passion och känsla kommer fram i mina bilder. För jag älskar verkligen att fotografera!

Vill du ha offert?